Kahramanmaraş'ta Türkoğlu Belediye tarafından 8-9 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısı ile ‘Bilgim Kaygımdan Büyük Motivasyon Semineri’ düzenlendi.
Psikoloğumuzun anlatımları ile gerçekleştirilen seminerde öğrencilere, sınav kaygısı ve başa çıkma yolları hususunda bilgilendirmeler yapıldı. Sınav kaygısının nedenleri ve nasıl önleneceği konusunda birçok farklı bilginin verildiği seminere Türkoğlu’nda YKS sınava girecek öğrenciler katıldı.
Belediyelerin doğumundan ölümüne vatandaşın her zaman yanında olması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanımız Mehmet Karaca, "Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Onların Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak topluma hizmet etmesi bizim için çok önemli. Biz de bu doğrultuda tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarı ile atlatacaklarına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile katılım sağlayan eğitimcilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.
Sınav Kaygısı İçin Türkoğlu'ndan Büyük Destek
Türkoğlu Belediyesi, 8-9 Haziran'da YKS öncesi düzenlediği seminerle öğrencilere sınav kaygısıyla başa çıkma yollarını anlattı. Psikolog destekli seminer hakkında detaylar!
Kaynak: İHA
Trend Haberler

Acı Haber Burdur’a Geldi: 23 Yaşındaki Arda Öztürk Hayatını Kaybetti

Burdur'da Eski Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Burdurlu Polis Dehşet Saçtı

Burdur'da Feci Kaza! Çok Sayıda Yaralı Var

Tefenni Belediye Başkanı'nın Acı Günü

Burdur’da Grev Kararı! İlan Tahtalarına Asıldı