Antalya’nın Alanya ilçesinde çıkan tartışmada 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Alanya’da 20 Şubat Salı günü Ahmet Tokuş Bulvarı Yürüyüş Yolu’nda tartıştığı iki kişiden Ömer Karaman’ı (42) öldüren, V.A. isimli şahsı da yaralayan şüpheliyi yakalamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlatmıştı. Olayla ilgili M.E. ile birlikte yakalanan 10 şüpheli, bugün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında sevk edildikleri Alanya Adliyesi'ne getirildi. Adliyeye getirilen M.E. ile birlikte 2 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer 8 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Silahlı saldırı olayında 3 kişi tutuklandı
Antalya’nın Alanya ilçesinde çıkan tartışmada 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Kaynak: İHA
Trend Haberler
Burdur Çavdır'da Otobüste Dehşet! Doktorun Kızı Gerçeği Anlattı
Burdur'daki Emeklilere Müjde! Yüzde 35 İndirim Fırsatı
Burdur'u Yasa Boğan Vefat! MAKÜ Mezunu Gençten Acı Haber!
Burdur'u Sarsan Olayda Acı Gelişme! 14 Yaşındaki Çocuktan Üzücü Haber!
Burdur'da 26 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu
Burdur'da İkiz Kardeşini Ekmek Bıçağıyla Yaraladı





