Burdur’da 15 yıldır erkek giyim üzerine hizmet veren Çankaya Giyim işletmesi, tecrübesini büyüterek Salas’h Butik adı altında kadın giyim şubesini açtı.

Atatürk Caddesi üzerinde kapılarını açan yeni şube, modern ve şık koleksiyonlarıyla Burdurlu kadınların alışverişine farklı bir soluk getiriyor. Erkek giyim şubesiyle yıllardır güven ve kaliteyi ön planda tutan Çankaya Giyim, bu kez kadın modasını Burdur’a taşımaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İşletme yetkilileri, “Erkek giyim şubemiz yıllardır müşterilerimiz tarafından ilgi görüyor. Şimdi kadınlar için de güncel modayı yakından takip eden, kaliteli ve şık parçaların yer aldığı yeni şubemizi açtık. Hedefimiz, Burdur’da alışverişin güvenilir adresi olmaya devam etmek” dedi.

Salas’h Butik, kadın giyimdeki yeni koleksiyonlarıyla Atatürk Caddesi’nde modaseverleri bekliyor.

Kaynak: MUHAMMET FATİH BAŞCI