MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Şube Başkanı Hasan Okyar’ı il başkanlığında ağırladı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Mustafa Gün, gazilerin milletin şeref nişanesi olduğunu belirterek, “Vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimiz, devletimizin yaşayan onur abideleridir. Aziz milletimizin bağımsızlığı ve mukaddes değerleri uğruna gösterdikleri fedakârlık asla unutulmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Ziyaret kapsamında MHP Genel Merkezi tarafından gönderilen “Küresel Güç Türkiye” isimli eser Hasan Okyar’a takdim edildi. Görüşmede, “Lider Ülke Türkiye” hedefi doğrultusunda milli birlik ve beraberliğin önemi üzerine sohbet gerçekleştirildi.

MHP İl Başkanı Mustafa Gün, açıklamasında şehit aileleri ve gazilere teşekkür ederek, “Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, vatan için mücadele etmiş tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için Sayın Hasan Okyar’a teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu ömürler diliyorum” dedi.

Kaynak: MUHAMMET FATİH BAŞCI