Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, makam odasını mahallelere taşımaya devam ediyor.Başkan Ünal bu kez Çamlıca Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.Parkta kendisine ulaşamayan, görüşme şansı bulamayan vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Makam Odasını parka taşıyarak, Çamlıca Mahallesi sakinleri ile buluşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada şeffaf makam odası uygulaması ile yaklaşık 2 yıl önce başladıkları Halk Buluşmalarına Çamlıca Mahallesinde parkta devam ettiklerini belirtti.
Halk Buluşmalarına Konak Mahallesi’nden başladıklarını, nüfus yoğunluğuna göre diğer mahallelerle devam ettiklerini aktaran Başkan Ünal, kendisine ulaşamayan vatandaşlara ulaşmak için onların ayağına giderek talep ve sıkıntılarını dinliyorum. Talepleri not alıp çözüme ulaştırma gayretindeyiz, birim müdürlerimize gerekli talimatları ulaştırıyoruz, sorunları en yakından bilen takip eden mahalle muhtarlarımız da halk buluşmasında bize eşlik ediyor” dedi.
Çamlıca Mahallesi Muhtarı Ramazan Akman, Mahalle sakinleri ile buluşmak üzere Çamlıca Mahallesi’ne gelen ve parkta vatandaşların talep ve sıkıntılarını yerinde dinleyen çözüm odaklı çalışma yürüten Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.
HÜSEYİN ÇUBUK

Editör: TE Bilisim