Gölhisar Belediyesi, ara tatil sürecinde ilçedeki tüm okullarda kapsamlı temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. “Sosyal Belediyecilik Hizmetlerimiz” vurgusuyla yürütülen çalışmalarda, okul binalarında haşere ve dezenfektan uygulaması yapılırken, okul bahçeleri de belediyeye ait araçlarla süpürülerek temizlendi.

Eğitimin Gölhisar için büyük önem taşıdığını belirten Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, öğrencilerin her zaman öncelikleri olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Eğitim Şehri Gölhisar’ımızda ara tatil nedeniyle tüm okullarımızda haşere ve dezenfektan ilaçlamasını gerçekleştirdik. Okul bahçeleri ekiplerimiz tarafından temizlendi. Öğrencilerimiz bizler için kıymetli… Eğitim için var gücümüzle desteklerimiz sonsuz. Tüm öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Belediye ekiplerinin okul sağlığı ve hijyenine yönelik çalışmaları ara tatil boyunca devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: MUHAMMET FATİH BAŞCI