Vali Tülay Baydar Bilgihan, kendisiyle tanışmak isteyen minik öğrencileri kapıda karşılayarak her biriyle yakından ilgilendi. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair hedeflerini tek tek dinleyen Vali Bilgihan, çocuklara geleceğe dair önemli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret sırasında bazı öğrencilerin "Nasıl Vali olunur?" ve "Şehri yönetmek nasıl bir duygu?" gibi soruları gülümseten anlara sahne oldu.

Protokolden Çocuklara Tam Destek
Buluşma sadece Valilik makamıyla sınırlı kalmadı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik de bu anlamlı ziyarete eşlik ederek çocukların merakını giderdi. Belediye Başkanı Ercengiz, belediyenin çocuklar için yaptığı çalışmaları anlatırken; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Keyik ise üretimin ve ticaretin önemine değindi.
"Onların Hayalleri Bizim Geleceğimiz"
Vali Bilgihan, çocukların vizyonuna ve özgüvenine hayran kaldığını belirterek, "Minik misafirlerimizin gözlerindeki ışık, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine olan güvenimizi tazeliyor. Onların hayalleri bizim en büyük motivasyon kaynağımız," ifadelerini kullandı.
Kurumların görevleri hakkında uygulamalı bilgiler alan 3/B sınıfı öğrencileri, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından büyük bir mutlulukla Valilik binasından ayrıldı.




