Editör: TE Bilisim
CHP Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'ten İlk Açıklama
Seçim listelerinin YSK’ya verilmesinin ardından CHP Burdur 2.sıra Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, yazılı bir açıklamada bulunarak, aday adaylığı sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.
CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, “Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin teveccühü ile Burdur’dan 2.sıra milletvekili adayı olarak gösterildim. Partimizin Burdur milletvekili adayları İzzet Akbulut ve Süleyman Erman ile birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde en iyi şekilde ilimizi ve ilçelerimizi temsil etmek için çalışmalarımıza başlıyoruz.” İfadelerini kullandı.
Aday adaylığı sürecinden beri Burdur’u karış karış gezip halkımızla bir araya geldiğini belirten Milletvekili adayı Gümüş, “ İlk günden beri benimle birlikte yol arkadaşlığına çıkan tüm ekip arkadaşlarım ve parti yöneticilerim olmak üzere, adaylığımızın açıklanmasının ardından arayıp soran ve güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.Burdur genelinde partimiz için İzzet Akbulut ve Süleyman Erman ile birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde ifade etti.
Trend Haberler

Burdur Bu Akşam Sallanacak

Burdurlu Genç Kazada Hayatını Kaybetti

Burdurspor - Tefenni Belediye Spor Canlı Yayın

Burdur’da Deprem Bekliyorum

Türk Traktör, Burdur'daki Satın Almadan Vazgeçti Mi? İki Şirket Arasında Hukuki Süreç Başladı

Burdur’da 13 Temizlik Görevlisi Alınacak