Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen “Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik Teşkilatı İçin 9200 Yeni Araç Hizmete Alım Töreni”ne katıldı.
Törende, Türkiye genelindeki güvenlik birimlerine teslim edilen araçlar arasında Burdur’a tahsis edilen toplam 55 yeni araç da yer aldı. Buna göre Burdur’a 20 jandarma aracı ve 35 emniyet aracı gönderilecek.
Vali Bilgihan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni araçların ildeki güvenlik kapasitesini önemli ölçüde artıracağını ifade etti. Bilgihan açıklamasında:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik Teşkilatlarımıza araç teslim törenine katıldık. Burdur’umuza tahsis edilen 20 jandarma ve 35 emniyet aracının, güvenlik birimlerimizin kurumsal kapasitesini güçlendirerek sahadaki etkinliklerini daha da artıracağına inanıyor, Burdurlu hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğine değerli katkılar sunmasını temenni ediyorum. Katkıda bulunan hayırseverlerimize, İl Özel İdaremize ve Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
Yeni araçların önümüzdeki günlerde Burdur’daki ilgili birimlere teslim edilerek hizmete alınması bekleniyor.










