Muhabir: TE Bilisim
Burdurlular Dikkat! Daha da Sıcak Olacak!
Burdur Valiliği'nden yapılan duyuruda önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da artacağı için "Kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.
Hava Sıcaklıkları Hafta Ortasına Kadar Artacak, Hafta Sonunda İse Hissedilir Derece Azalacak!
Yapılan açıklamada "Yapılan son değerlendirmelere göre; Halen batı ve güney bölgelerimizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarın batı bölgelerimizden başlayarak etkisini artırması beklenmektedir. Çarşamba ve Perşembe günleri tüm Yurtta etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak; Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgeleri’nde mevsim normallerinin 5-10 derece, diğer bölgelerimizde 2-6 derece üzerine çıkması bekleniyor.
Sıcak hava dalgasının 27.07.2023 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı kesimlerden başlayarak etkisini kaybedeceği, bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının Yurt genelinde mevsim normalleri civarına, iç kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin altına ineceği tahmin edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.
YENİGÜN MEDYA
Trend Haberler

Burdur'daki Feci Kazadan Bir Acı Haber Daha Geldi

Burdur’da Kafa Kafaya Çarpışma! İşte Kazanın Detayları

Burdur’da Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Burdur'da Feci Kaza: 4 Genç Yaralandı

Burdur'daki Kazada Hastaneden Acı Haber Geldi

Burdur'da Kanlı Kavga: Ortalık Savaş Alanına Döndü