Burdur'da bir okul inşaatında işçiler tarafından temizlik için yakılan ateş, itfaiye ve polis ekiplerini harekete geçti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, söndürülen ateş sonrası ekipler normale döndü.
Olay, Burdur merkez Emek Mahallesi'nde Engelliler Okulu inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatta çalışan işçileri inşaat atıklarını ve çöpleri imha etmek amacıyla ateş yaktı. Yığının içindeki montajda kullanılan poliüretan köpük içerikli tüplerin patlaması sonucu panikleyen çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ateşi söndürürken, polis ekipleri olayla ilgili işçiler tutanak tuttu.
Burdur'da Okul İnşaatı Yangını Paniğe Neden Oldu
Burdur Emek Mahallesi'ndeki bir okul inşaatında, işçilerin yaktığı ateşin patlamalara neden olması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Kaynak: İHA
Trend Haberler

Burdur'da Kanlı Kavga: Ortalık Savaş Alanına Döndü

Burdur’da Kötü Koku İhbarı: Ekipler Balkondan Eve Girdi

Burdur’da Son Kazalar Alarm Verdi: Yol Düzenlemeleri Başlıyor

Oturduğu apartmanın girişinde silahlı saldırıya uğradı

Bıçaklı Kavgada Yaralanmıştı, Hastanede Hayatını Kaybetti

Burdurlu Emekli Öğretmen Vefat Etti