AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Çavdır ilçesinde katıldığı bir düğünden yaptığı paylaşımla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Korkmaz’ın görüntülerinde, sağdıç olarak görevlendirilen küçük bir çocuğa para taktığı anlar yer aldı. Minik sağdıcın özgüvenli tavırları, davetliler ve ekran başındaki izleyiciler tarafından sevgiyle karşılandı.

Sıcacık Bir Anın Yansıması

Toplu hatıra fotoğrafı sırasında çocuğun, milletvekili Korkmaz’ın kucağında poz vermeyi tercih etmesi ise yüzlerde tebessüm bıraktı. Siyasetin gündelik yoğunluğunun dışında, samimi ve içten bir düğün hatırası olarak yansıyan bu anlar kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

545582370 4309918312652491 672471193774386622 N

Milletvekili Korkmaz, düğünle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Çavdır, Bölmepınar… Çavdır İlçe Başkanımız Ali Özer, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Acar, Gençlik Kolları Başkanımız Abdul Kadir Harmanda ve Söğüt Belde Başkanımız Bekir Çelik ile birlikte, Nazım-Havva Özsoy çiftinin kıymetli kızı, MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’in başarılı personellerinden Merve ile Hüseyin çiftinin düğününe katıldık. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim.”

Kaynak: Hatice Kübra Atız