Burdur’da Anadolu Ajansı Burdur İl Temsilcisi Hale Pak ile Polis Memuru Sercan Kurban’ın nişan töreni gerçekleştirildi. Genç çiftin mutluluğuna aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli ortak oldu.
Hale Pak ile Sercan Kurban’ın nişan töreni, 29 Mayıs 2026 Cuma günü saat 20.00’de Hanedan Kafe’de yapıldı. Nişan törenine çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nişan yüzüklerini Burdur İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Sincanlıoğlu taktı. Törende konuşan davetliler, Hale ve Sercan çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.
Anadolu Ajansı Burdur İl Temsilcisi Hale Pak’ın ailesi Vesile ve Mehmet Pak ile Polis Memuru Sercan Kurban’ın ailesi Hatice ve Muharrem Kurban, davetlileri kapıda karşılayarak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.
Gece boyunca davetliler müzik eşliğinde eğlenirken, halk oyunları oynandı ve halaylar çekildi. Genç çiftin mutluluğu geceye damga vururken, Hale Pak ve Sercan Kurban da nişan törenine katılan tüm misafirlere teşekkür ederek mutluluklarını paylaştı.





