Burdur'da gece saatlerinde bir caminin yanında görülen yılan, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğal yaşam alanına bırakıldı.
Olay, gece saatlerinde Şirinevler Mahallesi'nde bulunan Fatih Camisi'nin yanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cami çevresinde yılan gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yılanı dikkatli bir şekilde yakalayarak çevrede herhangi bir olumsuzluk yaşanmasını önledi.
Yakalanan yılan, ekipler tarafından yerleşim alanından uzak bir noktada doğal yaşam alanına salındı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, vatandaşlar itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde rahat bir nefes aldı.








