Burdur merkez Kışla Caddesi üzerinde faaliyet gösteren alkollü bir mekanda, henüz bilinmeyen bir nedenle müşteriler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, mekanın dışına da taşarak bıçakların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü.

Whatsapp Image 2026 01 10 At 00.51.15

🚑 Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgada bıçak darbeleriyle yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi.

Whatsapp Image 2026 01 10 At 00.51.15 (1)

👮 Polis Geniş Güvenlik Önlemi Aldı

Olayın ardından Kışla Caddesi’nde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kavganın büyümesini engelledi. Olayla ilgili yürütülen ilk incelemeler kapsamında 1 kişi gözaltına alınırken, kavgaya karıştığı tespit edilen veya görgü tanığı olan çok sayıda kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay yeri inceleme ekipleri mekan önünde çalışmalarını sürdürürken, kavgaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Whatsapp Image 2026 01 10 At 00.51.16

Kaynak: MUHAMMET FATİH BAŞCI