Burdur'da 4 yıldır görev yapan ve tayini çıkan Başsavcı Osman Kara için anlamlı bir veda yemeği düzenlendi. Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Baki Varol’un ev sahipliğinde Serenler Tepesi Restaurant’ta düzenlenen organizasyona, iş dünyasından, yargı camiasından ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda davetli katıldı.

Whatsapp Image 2025 07 01 At 22.18.02 (1)

"Burdur’a Önemli Hizmetler Verdi"
Yemekte konuşan Baki Varol, Burdur Başsavcısı Osman Kara'nın görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, “Sayın Başsavcımız 4 yıldır Burdur’da önemli hizmetlerde bulundu. Şehir adına çok değerli katkılar sundu. Kendisini yakından tanımaktan büyük memnuniyet duydum. Yeni görev yerinde de aynı başarıyı sürdüreceğine inancımız tam. Burdur halkı adına teşekkür ediyor, yolunun açık olmasını diliyorum,” dedi.

Whatsapp Image 2025 07 01 At 22.18.03

Başsavcı Kara’dan Teşekkür Mesajı
Burdur’da geçirdiği görev süresine ilişkin duygularını paylaşan Başsavcı Osman Kara ise, düzenlenen veda yemeğinden dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi:
“Bu nazik ve anlamlı organizasyon için Sayın Baki Varol’a ve katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Burdur’da geçirdiğim süre boyunca adaletin tesisi ve toplumsal huzur adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Burdur halkının samimiyeti ve misafirperverliği her zaman kalbimizde ayrı bir yer tutacaktır.”

Whatsapp Image 2025 07 01 At 22.18.02

Plaket Takdimiyle Son Buldu
Gece, Baki Varol’un Osman Kara’ya teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi. Plaket, Kara’nın Burdur’daki hizmetlerine duyulan minnetin bir nişanesi olarak takdim edildi.

Whatsapp Image 2025 07 01 At 22.18.03 (2)Whatsapp Image 2025 07 01 At 22.18.03 (1)

Kaynak: BURDUR YENİGÜN