Törene, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve eşi Eda Kuruca Hanımefendi, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve çok sayıda önemli protokol üyesi katıldı.
Protokol Tam Kadro Öğrencilerin Yanında
Fahri mezuniyet törenine katılan isimler arasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Hikmet Tolunay MYO Müdürü Zekeriya Akın, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğrul Tekerci, İş-Kur Müdür Vekili Oğuz Şan ve dernek başkanı Mehmet Öztop da yer aldı.
Kaymakam Can Kazım Kuruca, törende yaptığı konuşmada, kıymetli öğrencilerin daima yanlarında olduklarını, her koşulda onları desteklemeye ve sevinçlerine ortak olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Gümüş: "Azim ve Emekleriyle İlham Veriyorlar"
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ise törene katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Gümüş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencilerin engellerini aşarak gösterdikleri azim ve emeğin hepimize ilham verdiğini vurguladı.
Başkan Gümüş, öğrencilerin elleriyle hazırladığı nazik hediyeler için teşekkür ederken, onlara hayatlarında başarılar diledi.
Duygusal anların yaşandığı tören, protokol üyelerinin öğrencilerle yakından ilgilenmesi ve onlara desteklerini sunmasıyla sona erdi.









