Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "Gençlerin drift pisti kaldırılıyor" şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Alanın amacı dışında kullanıldığına vurgu yapan Başkan Özçelik, "Her türlü güvenlik önlemini düşünerek yeniden planlama yapacağız" dedi.
Kısa bir süre önce Konaklı Mahallesinde yapılan drift (direksiyona ters manevralar verilen araç sürme tekniği) alanıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, söz konusu yerde araç kazalarına karşı fiziki güvenlik önlemi olmadığını belirterek, "Belediyemiz, can güvenliğini her şeyin üstünde tutmaktadır. Bu alanda kontrollü bir giriş-çıkış düzeni bulunmamaktadır. Alanın amaç dışı kullanıldığı tespit edilmiştir. Bölgede toplanan bazı gruplarca yakılan ateşlerin orman yangınlarına sebep olabileceği değerlendirilmiştir. Ayrıca, belirtilen hususlarla ilgili olarak asayişten sorumlu kamu yöneticilerimizin yazılı ikazları alınmıştır. Bu nedenle şu aşamada söz konusu alanın kaldırılmasına karar verilmiştir. İlerleyen süreçte, bu alanda ya da başka bir yerde bu türden bir pist inşa edilmesi hususunda ciddi, elle tutulur bir plan ve program doğrultusunda etki analizleri yapılarak ve her türlü güvenlik önlemleri düşünülerek, yeniden planlama yapılacaktır" ifadelerini kullandı.
Alanya’da Drift Pisti Neden Kaldırılıyor? Başkan Özçelik Açıkladı
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, drift pistinin güvenlik nedeniyle kaldırılacağını açıkladı. Yeniden planlama yapılacak.
Kaynak: İHA
Trend Haberler

Burdur'daki Feci Kazadan Bir Acı Haber Daha Geldi

Burdur’da Kafa Kafaya Çarpışma! İşte Kazanın Detayları

Burdur’da Feci Kaza: Ölü ve Yaralılar Var

Burdur'da Feci Kaza: 4 Genç Yaralandı

Burdur'daki Kazada Hastaneden Acı Haber Geldi

Burdur-Fethiye yolunda kazanın detayları belli oldu