AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda, teşkilatın tüm kademelerinden partililerle bir araya gelerek önemli istişarelerde bulunduklarını belirtti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özboyacı, teşkilatın kararlılıkla yoluna devam ettiğini ifade etti.
“Azmimizi Tazeledik”
Toplantıda dava arkadaşlarıyla buluşmanın önemine değinen Özboyacı, “Teşkilatımızın her kademesinden yol arkadaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerimizi yaptık, azmimizi tazeledik” ifadelerine yer verdi.
“İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam”
Millete hizmet yolunda kararlılıkla ilerlediklerini vurgulayan Özboyacı, “İlk günkü aşkla, milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Toplantı sonunda katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür edildi.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Menderes Türel ise şunları söyledi; “Burdur Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyemiz Emine Aktaş, İl Başkanımız Mustafa Özboyacı, Milletvekilimiz Prof.Dr.Adem Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanımız Cennet Özalp, İl Gençlik Kolları Başkanımız Yavuz Selim Özbey, ilçe, belde belediye başkanlarımız, il ve ilçe teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdik.
Kuruluştan bugüne büyük emekleri olan değerli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik.
Uzun yıllardır kurulan güçlü gönül bağları daim olsun. Omuz omuza, birlikte çalışmaya devam inşallah. Bu akşamki güzel buluşmada emeği geçen tüm Burdur teşkilatımıza sonsuz teşekkürler.”








